PRIRODA, DOMAĆA HRANA I AKTIVNI ODMOR NA SELU I PLANINI

jele_jezevica_priroda

Čudesna priroda

DSC02780

Etno Ambijent

Jezevica

Sport i Rekreacija

SADRŽAJI I INFORMACIJE

Ježevica je ušuškana na obroncima Maljena i Povlena, na svega pola sata vožnje od centra Divčibara. Udaljena svega
nekoliko sati vožnje od Beograda (145 km) i većih gradova Srbije, idealno je mesto za beg od užurbane svakodnevnice.
Vilu „Jele“ nalazi se na visini od 600m nadmorske visine okružena obiljem zelenila i šuma, bistrim potocima i proplancima.

Dobrodošli u Vilu Ježevica!

Zadovoljstvo nam je da budemo Vaši domaćini u Ježevici. Naš tim će dati sve od sebe da Vaš boravak učinimo prijatnijim i udobnijim.
Nadamo se da ćemo ispuniti Vaše želje i očekivanja na najbolji mogući način.

Bazen i mini spa centar

Naš otvoreni bazen (12 x 10m) je idelan za opuštenje i uživanje u letnjim mesecima. Bazen je opremljen pratećim mobilijarom (ležaljke, suncobrani). Hidromasažna kada i sauna u našem malom spa centru dostupni su vam tokom cele godine. Idealni su za uživanje u paru, a mogu da prime do 4 osobe.

Lokalni specijaliteti - domaće, organsko i zdravo

Svu hranu kupujemo isključivo sa domaćinstava u našem okruženju. Preporučujemo da probate lokalne specijalitete kao što su užička pršuta, gibanica, komplet lepinja. Posebno izdvajamo ponos Ježevice – specijalitet kuće „Srpska sablja Knjaz Miloš“

Restoran

Opremili smo restoran u etno stilu kako bi vam pružili autentičan doživljaj našeg kraja. Restoran je otvoren tokom celog dana, a leti je otvorena i velika bašta.

Sala za događaje

Ukoliko tražite mesto za seminar ili team-building uz ostale sadržaje, nudimo vam i salu sa događaje kapaciteta 100 mesta.

Besplatan parking i internet

Kod nas nećete brinuti o parkingu… uvek imamo dovoljno mesta za parkiranje a parking je besplatan. Takođe, besplatan internet je dostupan u celom objektu.

Sportski tereni

Sportisti su naši česti gosti. Imamo terene za fudbal, košarku, odbojku i tenis

Turistički obilasci, planinarenje, MTB

Blizina i dobra komunikacija sa poznatim turističkim i kulturnim centrima ovo selo čini još atraktivnijim. Pođite na šetnju, planinarenje ili mountain-biking na Divčibarama. Posetite manastire Ovčarsko-kablarske klisure ili sabor trubača u Guči, eko selo Koštuniće. Za sat vremena vožnje, možete stići i do obližnje planine Zlatibor i parka prirode Mokra Gora. Tamo Vas čeka i čuvena „Šarganska osmica“, muzejski kompleks sa prugom uskog koloseka i starim vozom Nostalgija.

Skijanje

Divibare se nalaze na oko pola sata vožnje od nas. Ski resort „Divčibare“ ima jednu crvenu stazu (Crni vrh) koja je dugačka 850m sa dvosednom žičarom. Staza je opremljena sistemima za veštačko osnežavanje i pratećim sadržajima.